Wake up call….

Als ik naar buiten kijk ziet het er best wel triest uit. Past een beetje bij mijn stemming want het lukt me nog steeds niet om als een jonge reebok rond te springen na een “uit het niets komende aanval van spit” afgelopen vrijdagavond. Voorzichtig in beweging blijven, warm houden en al die andere maffe dingen even achterwege laten is misschien nu wel het beste.

Gelukkig hebben we overal internet dus waar ik mezelf ook parkeer, altijd is de rest van de wereld in de buurt. Aan de andere kant, als ik het nieuws een beetje volg, mag een deel van die wereld best wel een beetje op afstand blijven….

Aangezien ik muziek een belangrijke geneugte in mijn leven vind en ik daar nu de tijd voor heb, struin ik lekker rond op zoek naar mooie dingen. Vanmorgen, nog maar half wakker kwam ik dit tegen, de akoestische versie “Samsara Blues Experiment – Singata Mystic Queen”. Na 5 minuten was ik wel wakker maar als je echt wakker wil worden is er ook nog de rauwe electronische versie, die duurt bijna 11 minuten, dat wilde ik jullie even niet aandoen op zondagmorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *